Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник ХОВА Олег Синєгубов привітав з ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА

Новина
22.12.2022

У нашому героїчному протистоянні злочинній російській агресії енергетичний фронт став одним із головних. Ворог неспроможний здолати ЗСУ на полі бою, а тому підступно б'є по нашій інфраструктурі життєзабезпечення, намагаючись занурити нас у суцільну темряву і холод.

Але попри ворожі обстріли наша інфраструктура працює. І це завдяки щоденним подвигам наших енергетиків, які часто просто під обстрілами, ризикуючи життям, максимально швидко повертають нам світло та тепло.

Вітаю усіх енергетиків Харківщини з професійним святом - Днем енергетика України. Вітаю і дякую вам від імені усіх мешканців області. Зараз вам дуже непросто, часто доводиться працювати в цілодобовому режимі та в надзвичайно важких умовах. Але ви повертаєте в оселі людей не тільки світло і тепло, а й упевненість у Перемозі. Харківщина нездоланна, в тому числі і завдяки Вашій роботі.

Зі святом!
Слава Україні!

Олег Синєгубов, 

начальник Харківської обласної

військової адміністрації 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше