Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міністерство соціальної політики України інформує:

Новина
06.03.2023

👉 Сьогодні детальніше про подачу заяви.
❓ЗАПИТУЄТЕ: Подав/подала заяву на допомогу для ВПО у застосунку Дія, але отримав "відмовлено"?

✅ ВІДПОВІДАЄМО: Після подачі заяви на отримання допомоги для ВПО, заява направляється для опрацювання. Як тільки заяву буде опрацьовано та прийнято рішення, у застосунку Дія зміниться статус поданої заяви на відповідний результат.
Звертаємо увагу, що Дія є технічним адміністратором послуги щодо подачі заяв онлайн. Дія не опрацьовує заяви та не призначає виплати.

❗️Увага: якщо ви отримали відмову через застосунок, то рекомендуємо звернутися до найближчого УСЗН, щоб дізнатися більше деталей щодо поданої вами заяви.

Якщо вам в УСЗН відмовились допомогти чи не надали інформацію та подальшого алгоритму дій ви можете звернутися за роз'ясненнями до Національної сервісної служби України за номером 📲 044 289 87 89 або подайте електронне звернення на порталі Урядового контакт центру 💻 https://ukc.gov.ua

https://t.me/visochanskaselrada/1789

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше