Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міністерство охорони здоров'я України інформує:

Здоров'я
15.01.2024
👨‍⚕️ Нагадуємо, що у період дії воєнного стану пацієнту з симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ можуть оформити тимчасову непрацездатність на п’ять календарних днів дистанційно.
При цьому, якщо дію медвисновку про тимчасову непрацездатність потрібно буде продовжити на період понад п’ять календарних днів – пацієнт обов’язково має з’явитися на особистий прийом до лікаря.
Пацієнт має змогу звернутися до лікаря за допомогою засобів телефонного зв’язку, інтернет-телефонії або засобів телемедичного зв’язку, а лікар на підставі звернення та опитування пацієнта відкриє медичний висновок про тимчасову непрацездатність.
Це не нова норма, вона вже діяла під час пандемії. МОЗ впроваджує зміни для спрощення взаємодії пацієнта з лікарем і мінімізації проявів самолікування.
❗Наказ МОЗ: https://bit.ly/3tREuWg
ℹ️ Для призначення лікування лікар може також дистанційно виписати електронний рецепт. Нагадаємо, що навіть перший електронний рецепт відтепер можна отримати без особистого прийому. (https://bit.ly/400wtd2)
Возможно, это изображение ‎1 человек и ‎текст «‎паценти 3 симптомами COVID-19, грипу або ΓΡΒΙ можуть оформити лкарняний дистанцйно ی MIHICTEPCTBO охорони здоров'я украйни‎»‎‎
 
 
 
Все реакции:
30
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше