Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КЗ "ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ" запрошує взяти участь у заході «Подаруй бібліотеці книгу»!

Новина
06.02.2024

14 лютого – Міжнародний день дарування книг!
Ця добровільна ініціатива започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Мета цього дня - надихнути людей всього світу подарувати книгу: другу, членам родини, бібліотеці.

📚КЗ "ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ"  запрошує Вас взяти участь у заході «Подаруй бібліотеці книгу»!
Подарована бібліотеці книга – це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого.
📚Приєднуйтесь до акції!
Не залишайтесь байдужими – бібліотеці потрібні нові книги!
Добрі справи робити приємно!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше