Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КНП«ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ №1 ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ»: Практикуйте здорову харчову поведінку: плануйте прийом їжі без телефону та серіалів

Новина
29.03.2023

Практикуйте здорову харчову поведінку: плануйте прийом їжі без телефону та серіалів 🥦

👍Обирайте для себе принаймні одну складову здорової харчової поведінки з наведених нижче та спробуйте практикувати щодня.
Що означає «здорова харчова поведінка»?
✅Коли Ви зосереджуєтесь цілком на споживанні їжі й не дивитесь одночасно телебачення, кіно чи відео з телефона, не працюєте.
✅Коли Ви споживаєте їжу здебільшого за обіднім столом, а не за комп’ютером, у ліжку чи на ходу.
✅Коли не поспішаєте: 20-30 хвилин — для основних прийомів їжі та 10-20 хвилин — для перекусів. Такий темп дає змогу прислухатися до своїх відчуттів і зрозуміти, коли організм наситився і слід припинити прийом їжі.

Якщо людина дотримується здорової харчової поведінки, вона не переїдає і, як наслідок, не ризикує набрати зайву вагу та отримати низку захворювань.

Джерело: Центр громадського здоров’я України

#ВашЛікарЗавждиПоруч

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше