Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Харківська міська рада: у Харкові на тимчасових автобусних маршрутах, розроблених на період відключення електроенергії, курсують 98 одиниць транспорту.

Новина
09.03.2023

У Харкові на тимчасових автобусних маршрутах, розроблених на період відключення електроенергії, курсують 98 одиниць транспорту.

Про це сьогодні, 9 березня, під час брифінгу повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Стоїть метро, стоїть наземний електротранспорт, бо немає електроенергії. Але ми з 4 години ранку працюємо над цим. Вийшли на маршрути 98 муніципальних автобусів, тому з перевезенням більш-менш справляємося», - зазначив мер.

З картою тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися за посиланням: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1Q9sVNcUtVW9M9oENKnlUWHX_3lHJVkE&ll=49.947614%2C36.262474&z=9

https://t.me/citykharkivua/26484

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше