Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Харківська філія Харківського обласного центру зайнятості інформує:

Новина
25.07.2023
 
 З метою донесення більш детальної інформації до мешканців громад, посадовці Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості відвідали Покотилівський старостинський округ та провели робочу зустріч зі старостою Вячеславом Богатим та начальником відділу соціального захисту населення Височанської селищної ради Вікторією Демочко.
🟡 Під час зустрічі презентували послуги служби зайнятості, новітні форми обслуговування роботодавців в умовах дії воєнного стану, детально обговорили можливості державної служби зайнятості, зокрема щодо надання ваучерів на професійне навчання для осіб віком старше 45 років та переселенців, а також можливості започаткування нового та підтримки діючого малого бізнесу шляхом отримання мікрогранту в межах державної програми Є-робота.
🟡 Крім того, предметно розібрали нюанси компенсаторних програм для малого бізнесу, які можуть бути вигідними та цікавими для фізичних осіб – підприємців, які працюють на території округу, та/або планують приймати найманих працівників.
🔄 За результатами зустрічі було узгоджено спільні дії щодо активізації ринку праці, зростання зайнятості серед населення та визначені напрямки подальшої співпраці зі службою зайнятості.

https://www.facebook.com/mcz.kh/posts/pfbid0udWF3ztZVrmkD58Rex4Rt2fjkKi4BdipJcX5q7AQJ3nYTKzbWcjLYCa9k28YJxhCl
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше