Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гвардія Наступу збільшується — до штурмових бригад приєднується харківська «Хартія»!

Новина
13.04.2023
ХАРТІЯ - 13-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Командир, підполковник Ігор Оболєнський - нагороджений орденом "За мужність" III ступеню.
«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. Хартійці захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога. Вели тривалу оборону ділянки фронту в зоні відповідальності (с. Руська Лозова та с. Стельмахівка). Проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем. «Хартія» — це єдиний добровольчий підрозділ у Бахмуті.
Тепер новий етап підрозділу, адже «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України.
Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно - приєднуйтесь до бригади "ХАРТІЯ!!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше