Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Інформація
25.04.2023

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

🔹Височанська селищна рада нагадує, що з 1 січня 2023 року згідно Закону України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України» (далі – Закон) почала діяти загальна заборона на використання всіх пластикових пакетів товщиною стінки до 50 мікрометрів (тонких, надтонких та оксорозкладних) в об’єктах роздрібної торгівлі, громадського харчування та надання послуг.

🔸Альтернативою їм повинні стати біорозкладні пакети, з відповідним маркуванням на кожному такому біопакеті, та інші варіанти паперових та поліпропіленових пакетів.

🔹Відповідно до статті 6 цього Закону, за порушення його норм до суб’єктів господарювання будуть застосовуватися адміністративно-господарські штрафи у розмірі від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а за повторне протягом трьох років вчинення такого самого порушення – у розмірі від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше