Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома мешканців громади!

Новина
13.03.2023

Найближчим часом, щойно дозволять погодні умови, у Височанській громаді стартує капітальний, поточний та аварійно-ямковий ремонт доріг.

В 2023 році заплановано зробити поточні роботи з відновлення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг та тротуарів 35 вулиць громади, на які бюджетом передбачено 7 мільйонів гривень, а саме:
📌смт Високий 3,2 млн гривень;
📌 смт Покотилівка 2 млн гривень;
📌смт Бабаї 1,8 млн гривень.

Також на черговій сесії планується додаткове виділення коштів:
📌на поточний ремонт доріг громади;
📌 на придбання асфальтово- бетонних сумішей для здійснення ямкового ремонту власними силами робітниками КП "Комплекс по благоустрою Височанської селищної ради".

🔵Повідомляємо, що в цьому році планується провести капітальний ремонт вулиці Височанський шлях у смт Високий.

⛔️Радимо водіям бути пильними у місцях проведення дорожніх робіт. Звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь правил дорожнього руху.
Просимо вибачення за тимчасові незручності.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше