Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги! Весняні канікули 2023 року:

Оголошення
22.03.2023

📍 Попри повномасштабну війну в Україні школярі продовжують здобувати освіту. Також вони мають вдосталь часу для відпочинку завдяки канікулам.

Весняні канікули у всіх закладах загальної середньої освіти Височанської селищної ради будуть тривати з 27 березня по 02 квітня 2023 року. Освітній процес відновиться 03 квітня 2023 року.

📍Під час канікул заклади загальної середньої освіти громади працюватимуть у режимі канікулярного часу: діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання.

📍У всіх закладах затверджено плани робіт на весняні канікули, відповідно до якого класними керівниками, педагогами-організаторами будуть проведені змістовні заходи з учнями.

📍Під час весняних канікул для гуртківці КЗ «Центр позашкільної освіти «Джерело» також будуть працювати гуртки за 4 напрямами:
- «Еколого-натуралістичний»,
- «Науково-технічний»,
- «Художньо-естетичний»,
- «Туристсько-краєзнавчий».

Бажаємо усім учням гарного відпочинку. Нехай канікули будуть змістовними, корисними та безпечними.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше