Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги побутових споживачів

Інформація
09.09.2021

До уваги побутових споживачів

20 серпня 2021 року СКАСОВАНО заборону на "припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі."

Отже, ПОПЕРЕДЖУЄМО, що ПрАТ "Харківенергозбут" у разі несплати існуючої заборгованості за спожиту електричну енергію, має право звернутися до оператора системи розподілу з приводу припинення електроживлення.

Перші відключення на підставі надісланих попереджень розпочнуться вже з 1 вересня 2021 року.

Для запобігання відключення терміново сплатіть заборгованість за спожиту електричну енергію у повному обсязі.

Законом України від 15.07.2021 №1657-ІХ (опубліковано 20.08.202 в газеті Верховної радиУкраїни "Голос України") внесені зміни до деяких законодавчих актів України, зокрема, відтепер заборона припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі стосується лише регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастопаля), на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії "червоного" рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування.

6 травня 2021 року на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей скасовано червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 травня 2021 року.

Отже, постачальник електричної енергії має законні підстави для припинення/зупинення постачання електричної енергії побутовим споживачам у разі неоплати або оплати не в повному обсязі спожитої електричної енергії.

ПрАТ "Харківенергозбут"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше