Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги батьків та дітей! Позашкільна освіта в громаді

Новина
23.03.2023

КЗ «Центр позашкільної освіти «Джерело» Височанської селищної ради Харківського району Харківської області» протягом 2022/2023 навчального року надає освітні послуги за 4 напрямами:
📍«Еколого-натуралістичний»,
📍«Науково-технічний»,
📍«Художньо-естетичний»,
📍«Туристько-краєзнавчий».

👫З 1 вересня у непростий час педагогам вдалось охопити позашкільною освітою 560 дітей у 28 гуртках.

До вибору дітей навчання проводиться у гуртках:
📍«Бісероплетіння»,
📍 «Паперокручення»,
📍«Технічний дизайн»,
📍«Витинанка»,
📍 «Дизайн одягу»,
📍«Народна творчість»,
📍 «Петрикіський розпис»,
📍 «Образотворче мистецтво»,
📍 «Декоративно-ужиткове мистецтво»,
📍 «Хореографічний»,
📍«Брейк-данс»,
📍«Виготовлення сувенірів»,
📍«В’язання гачком»,
📍 «Природа рідного краю»,
📍«Юні акваріумісти»,
📍«Фітодизайн»,
📍«Екологічне краєзнавство»,
📍«Юні охоронці природи»,
📍«Юні квітникарі».

👫Із задоволенням діти займаються у гуртках. І хоча заняття проводяться онлайн та у асинхронному режимі, з бажанням виходять до своїх керівників гуртків на зв’язок, на спілкування та навчаються, виконують різні вправи, відпрацьовують матеріали, виготовляють сувеніри. Педагоги намагаються урізноманітнити види взаємодії з вихованцями, зацікавити їх до навчання.

👫Новинкою для закладу стало проведення онлайн екскурсій по відеоз’язку. Креативні педагоги проводять на платформі Google meet заняття еколого-натуралістичного напрямку. Першими відвідувачами такої екскурсії стали вихованці Мереф’янської дитячої музичної школи.

👫Патріотичне виховання серед дітей зараз актуальне як ніколи. Педагоги закладу приділяють цьому питанню належну увагу. Цікавим був спільний захід з Поктилівською дитячою бібліотекою по виготовленню мотанок- оберегів, браслетів - сувенірів для наших Захисників д.

👫В’язання гачком захоплює не тільки дітей, а й дорослих, бо можна виготовити стільки практичних речей, які стануть у пригоді. Так педагог згуртовує на спільну корисну справу не тільки вихованців, а і їх батьків – в’язання для наших Захисників теплих носків.

👫Не забувають педагоги і про науково-дослідницьку діяльність з вихованцями та участь у різного рівня акціях, конкурсах, вже мають місце різні досягнення:

🏆перемогу у V Всеукраїнському двотуровому конкурсі образотворчого, декоративно-ужиткового та сучасного мистецтва "БИТВА ЖАНРІВ ART",
🏆 III місце у обласному конкурсі учнівських науково-дослідницьких робіт «Валеологічна культура – вибір ХХІ століття»,
🏆 I-III місця у різних номінаціях обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Двері закладу завжди відкриті для нових вихованців та відвідувачів.
☎️ (057) 745-62-09

У реаліях нашого часу ми повинні підлаштовуватись під умови сьогодення та працювати далі разом до ПЕРЕМОГИ🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше