Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги!

Інформація
19.04.2023


За інформацією ГУ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ епідемічна ситуація в Харківській області щодо захворюваності на COVID-19 залишається напруженою.

🔹Так, протягом березня 2023 року в Харківській області зареєстровано 1667 випадків захворювання на COVID-19, першої декади квітня 2023 року – 904 випадки відповідно.

🔹У Харківському районі також відмічається зростання захворюваності на COVID-19. Наразі за тиждень з 10 по 16 квітня 2023 року зафіксовано 103 випадки захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).

🔹За даними МОЗ в Україні доступні близько 8 млн доз вакцини проти COVID-19. Зараз використовуються чотири типи вакцини проти ковід: однодозова Janssen виробництва Johnson & Johnson, вакцина Комірнаті виробництва Pfizer — дитяча та доросла форми, вакцина CoronaVac китайського виробництва.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше