Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До дня Святого Миколая та Нового року юних читачів запрошують до створення особливої книги історій, бажань та мрій

Новина
03.12.2023
У межах ініціативи Українським дітям - українську книгу запрошуємо маленьких українців написати свої історії, бажання та мрії про свою рідну країну, свою сім’ю, свої захоплення, свої плани на майбутнє.
🔍 Ці тексти будуть зібрані в один збірник, який буде виданий та направлений в межах акції для поповнення та оновлення бібліотечних фондів в Україні та за її межами, особливо в зоні конфлікту, в пунктах незламності, в госпіталях, в дитячих будинках, в бібліотеках, в школах.
Це буде чудовий подарунок для дітей, який покаже їм, що вони не одні, що вони мають багато спільного, що вони можуть мріяти та здійснювати свої мрії.
📧 Якщо ви хочете взяти участь у створенні цього збірника, надсилайте свої тексти та малюнки на електронну адресу ubookforuchildren@gmail.com до 29 лютого 2024 року.
Дивитися відео 🎥 https://youtu.be/CqHOLnVzynE
Возможно, это графический образ (5 человек, ребенок и текст)
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше