Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ВІДБУДЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ СТАНОВЛЕННЯ МОЛОДІ»

Новина
19.10.2023

 

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

Метою заходу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проєктах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

Пріоритетні напрями конкурсу:

  • зміцнення національної єдності;
  • консолідація українського суспільства;
  • відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу;
  • національно-патріотичне виховання молоді;
  • суспільний діалог задля національної ідентичності;
  • героїчне протистояння Українського народу;
  • свобода світогляду, віросповідання та капеланство;
  • формування громадянської позиції, патріотичної свідомості, української та європейської ідентичності молоді засобами мистецтва.

До участі в конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти та аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молодь, інші зацікавлені особи.

Конкурс триває з 10.10.2023 до 22.01.2024. Роботи приймають до 06.01.2024, а 22.01.2024 – оголошення переможців.

Конкурсні роботи слід надсилати на електронну адресу: institute2014@ukr.net, вказавши у темі повідомлення «ПІБ_на Конкурс». Також необхідно заповнити заявку учасника. Додаткова інформація – за посиланням.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше