Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дитячий футбольний турнір на честь військових Мерефʼянської громади

Новина
28.08.2023

26 серпня на стадіоні «Авангард» у м. Мерефа відбувся захоплюючий турнір футбольних талантів 2013-2014 років народження.
У змаганні взяли участь 6 команд, які представляли різні населені пункти області:
⚽️Авангард 1 (м. Мерефа)
⚽️LyuboTEAM (м. Люботи)
⚽️Радмір (сел. Безлюдівка)
⚽️Бабаї 2
⚽️Бабаї 1.
⚽️Авангард 2 (м. Мерефа).

 Кожна команда рішучістю виступала на полі, демонструючи свої футбольні здібності та рішучість здобути перемогу.
Команди були розподілені на дві групи - А та Б. Після цього в підсумку матчів у групах, перших, других і третіх місцях групувалися між собою за кінцеві позиції. Така система змагань дає можливість кожній команді продемонструвати свій потенціал і покращити свої навички.

Команда "Бабаї 1" продемонструвала впевнену гру в групі, та здобула перемогу у грі з командою "Авангард 2" з рахунком 4:1, але програла "Радоміру" з рахунком 4:2. Старання гравців привели їх до змагань за 3 місце, де, на жаль, вони не змогли здолати команду "Авангард 1", і команда посіла 4 місце.

Юні футболісти «Бабаї 2» проявили себе у грі проти команди "LyuboTEAM", хоча поступилися з рахунком 3:0. Потім вони зіткнулися з командою «Авангард 1», де також програли з рахунком 2:0. У грі за 4 місце "Бабаї 2" перемогла команду "Авангрард 2" з рахунком 3:0, закріпивши своє місце на 4 позиції.

Завершальний етап турніру виявився найбільш захоплюючим, коли у фіналі зустрілися команди «Радмір» та «LyuboTEAM». Гра завершилася внічию з рахунком 4:4, і все вирішувалося в серії пенальті. У результаті команда «Радмір» стала переможцем цього цікавого турніру.

Турнір на стадіоні "Авангард" у Мерефі став чудовим спортивним заходом. Він об'єднав молодих футболістів, які в черговий раз довели, що вони - майбутнє українського спорту!🇺🇦

Вітаємо тренера Височанської ДЮСШ Олексія Неклонського та його вихованців з активною участю у турнірі такого рівня та бажаємо подальших перемог!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше