Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дитяче сьогодення громади

Новина
30.09.2023

Діти мусять жити в світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості@Василь Сухомлинський.

🎨26 вересня 2023 року в рамках культурно-мистецького заходу "Сад пісень Сковороди" відбувся пленер для учнів КЗ "ВИСОЧАНСЬКА ШКОЛА МИСТЕЦТВ" та артстудії "Джміль" Палацу культури та мистецтв.
В цьому році відкрився туристичний пішохідний маршрут "Стежка Сковороди - мандрівка джерелами". Юні художники для себе відкрили першу локацію цієї стежки на Ставище Мрій.
Почався пленер з цікавої екскурсії у Бабаївському історико-краєзнавчому музеї. А завершився смачним перекусом. Свої враження від природної краси сковородинівських місць, де були написані Харківські байки, учні висловили у своїх пейзажах.

🎨28 вересня 2023 року у Палаці культури та мистецтв команда волонтерів "СпівДія заради дітей" провела вихованцям артстудії " Джміль" майстерклас до Дня Захисників і Захисниць України "Свічки для Захисників руками дітей".

🎨З нагоди відзначення Дня Захисників і Захисниць України Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва відкрив з 28 вересня по 28 жовтня 2023 року виставку дитячої творчості «Дякую тобі».
Ця виставка — подяка від дітей Харківщини захисникам і захисницям, які сьогодні, не дивлячись ні на що, виборюють незалежність нашої держави, стоять на захисті її суверенітету і територіальної цілісності, захищають від посягань на її духовні та культурні цінності, на життя її громадян.

💙 Кожного року у виставці беруть участь діти з різних куточків міста та області, які разом створюють серію тематичних малюнків на тему вдячності військовим, а також доповнюють їх листами з побажаннями та теплими привітаннями. Цього року у виставці взяли участь учні КЗ «Височанська школа мистецтв (кер. Кравчинська О.В., Шарапова А.О.) та інших творчих гуртків Харківської області.
💛 Всі роботи учасників у майбутньому стануть подарунковими листівками для захисників і захисниць України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше