Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Cьогодення громади: Останній дзвінок – 2024

Новина
31.05.2024
 
🔷Ось і промайнув ще один навчальний рік. За три дні останній дзвоник у нашій громаді пролунав онлайн в умовах повітряних тривог і загрози для 2 331 учня, з яких 561 були вимушені залишити свою домівку через військові дії в Україні.
🔶Цьогоріч свідоцтва про базову середню освіту отримають 266 учнів громади, свідоцтва про повну загальну середню освіту - 169 здобувачів освіти. Особливо приємно відзначити, що 9 випускників отримають золоту медаль, а 1 – срібну. ВІТАЄМО!
🔷Завершення навчального року завжди сповнене емоціями. Для більшості учнів останній дзвоник– це нагадування про прихід літніх канікул, випускніків він кличе у незвідану дорогу.
🔶Але всіх єднає мета — обмінятися хоч би онлайн теплом і вірою, що їхні діти зустрічатимуть світанок після останнього дзвоника та випускного вже без комендантської години і з передбачуваним небом переможців.
💙💛Дорогі випускники, нехай вам вистачить сміливості та наполегливості твердо прямувати до обраної цілі! Світлої долі вам, щасливого життя під мирним небом!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше