Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благоустрій громади: За зручність та красу нашого дому

Новина
19.10.2023


Височанська громада продовжує свій шлях до створення комфортного та сучасного середовища для своїх мешканців. Ініціатива місцевої влади, спрямована на вдосконалення інфраструктури, дає новий ступінь розвитку та розквіту громади.

Цього тижня:

🔹Проведені роботи з облаштування пандусів на вході до адмінбудівлі у селищі Покотилівка. Це забезпечую безперешкодний доступ до внутрішніх приміщень маломобільним верствам населення.

🔸КП "Жилкомунсервіспослуга" активно проводить роботи з накриття оглядової ями для обслуговування автотранспорту.

🔹У сел. Високий більшість дитячих майданчиків поповнилися новими яскравими та зручними елементами.

🔸Продовжуються роботи з капітального ремонту доріг у населених пунктах громади. Цього тижня особливу увагу приділено вулиці Агрономічній у селищі Покотилівка.

Благоустрій Височанської громади - це систематична робота комунальних підприємств, спрямована на забезпечення комфорту та безпеки для всіх мешканців.
Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше