Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благоустрій громади: У смт Високий тривають активні ремонтні роботи

Новина
08.08.2023


Зусиллями місцевої влади та комунальних служб реалізуються важливі проєкти, які спрямовані на поліпшення інфраструктури, а також забезпечення якісних умов для навчання та охорони здоров'я.

🔸У Височанському ліцеї №2 тривають ремонтні роботи, які включають облаштування стін, заміну підлоги, покращення системи опалення та вентиляції. Сучасні умови навчання забезпечать у майбутньому учням якісну освіту та зроблять освітній процес більш комфортним та здоровим.

🔹Здоров'я мешканців громади - це пріоритет для місцевої влади. З метою покращення умов для пацієнтів та медичного персоналу ведуться роботи з облаштування та ремонту Височанської поліклініки, а саме: створення сучасних кабінетів, обладнання лікувальних приміщень та вдосконалення системи комунікацій.

🔸Продовжується ямковий ремонт доріг, під час якого проводиться заповнення тріщин, виправлення вибоїн та покращення загальної якості дорожнього покриття.

Разом ми - Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше