Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпека на Водохреща

Інформація
02.01.2024

У суботу, 6 січня, святкуватимемо Богоявлення Господнє (Водохреща). У цей день традиційно освячують воду та пірнають в ополонку.

У цьому році головну загрозу під час Водохрещення становить велике скупчення людей та масове купання в крижаній воді. Особливо за умов нестійкої погоди та відсутності морозів, через що крига втрачає міцність. Нехтування правилами поведінки на річках, озерах та інших водних об’єктах у зимовий час може призвести до трагедії.

Наголошуємо, що цьогоріч у Височанській громаді немає спеціально облаштованих місць для пірнання в ополонку на Водохрещу. Пірнати в невизначених для цього місцях, без нагляду медиків та рятувальників ДСНС – небезпечно для життя. Не нехтуйте правилами поведінки на воді!

Також нагадуємо про обмеження масових заходів та загрозу ракетних обстрілів!

Закликаємо мешканців громади бути свідомими, аби не наражати себе та близьких на небезпеку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше