Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 вересня 2023 року на території  Височанської селищної ради у КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2» було відкрито КЛАС БЕЗПЕКИ

Новина
02.10.2023

Клас створено в рамках реалізації всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», метою якого є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навички самозахисту, надання домедичної допомоги та рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

У КЛАСІ БЕЗПЕКИ можна проводити тематичні заняття, розглядаючи основні правила безпеки для учасників освітнього процесу. Це, насамперед, вибухобезпека, мінна безпека, пожежна безпека, домедична допомога та інші. Для цього будуть залучені педагогічні та медичні працівники, фахівці ДСНС України, Національної поліції.

Створення КЛАСУ БЕЗПЕКИ – це кропітка командна робота педагогів, учнів, спеціалістів Відділу освіти та інших небайдужих людей.

На відкритті КЛАСУ БЕЗПЕКИ були присутні: Височанський селищний голова Олександр Мороз, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області підполковник служби цивільного захисту Артем Костиря, поліцейські офіцери громади Пащенко Роман, Дорошенко Максим, Литвиненко Олег, начальник Відділу освіти Височанської селищної ради Анатолій Червоний, інспектор з охорони праці Відділу освіти Височанської селищної ради Юлія Ніценко та директори закладів загальної середньої освіти Височанської селищної ради, відповідальні педагогічні працівники за безпеку життєдіяльності закладів освіти.

На початку заходу учні привітали гостей віршиками та познайомили присутніх із локаціями класу безпеки.

А на завершення зустрічі працівники ДСНС роздали дітям подаруночки у вигляді ігор та плакати.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше