Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

10 грудня у спортивній залі СК «Арена» м. Харкові вихованці нашої ДЮСШ продовжили участь у груповому етапі футбольного турніру «Суперліга Харків» сезону зима 2023-2024

Новина
12.12.2023

Не зважаючи на поразку, гіркого присмаку юним футболістам вона не принесла, оскільки наша команда «Колос» (сел. Бабаї) продемонструвала характер та гідно провела гру з суперниками.

⚽️Гравці молодшої групи у протистоянні з командою «ХТЗ» (м. Харків) показали красивий футбол, тільки удача в цей день була не на їхньому боці- у результаті рахунок 2:4.

⚽️Старша група «Колос» під час фактично всього ігрового часу виглядала кращою за суперників – команди «Металіст 1925» (м. Харків), однак ті здобули перемогу з рахунком 6:1.

Вітаємо тренерів команди "Колос" Івана Михайличенка, Олексія Неклонського та їх вихованців з участю в турнірі та бажаємо успіхів у подальших матчах та змаганнях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше