Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З прийдешнім Днем Конституції України вітають учні артстудії "Джміль"

Новина
27.06.2024

У фоє КЗ "Палац культури та мистецтв" Височанської селищної ради відкрито виставку дитячих малюнків «Любов до неньки України».

Натхненням й щирим почуттям до своєї країни наповнені малюнки учнів старшої групи артстудії "Джміль" Автори виконали роботи у різних жанрах живопису: пейзаж, портрет, анімалістичний жанр, у кожного є свій улюблений жанр, у якому більше подобається працювати.

Кожен малюнок на виставці – це окрема історія, яка розповідає про емоції, що ховаються в серцях дітей. У цих мистецьких шедеврах зібрано все: і спогади, і історія, і роздуми, і мрії, і віра, і надії на краще майбутнє України.

Запрошуємо усіх охочих завітати на виставку і помилуватися яскравими дитячими малюнками, які нікого не залишають байдужими.

Керівник артстудії "Джміль" Алла Чурілова-Макаренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше