Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як призначається та виплачується одноразова грошова допомога у разі загибелі або інвалідності Захисників і Захисниць

Соціальна політика
05.03.2024
🔹За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
🔹Відповідно до змін до постанови КМУ №336 наразі подавати до Мінветеранів заяву на призначення ОГД можна не лише у паперовій, а й в електронній формі, в тому числі через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП).
🔹Крім того, є можливість не подавати документи для призначення ОГД, якщо необхідні для цього дані є у володінні Міністерства або містяться у відповідних реєстрах.
🔹Тож фахівці Мінветеранів підготували інфографіку із роз'ясненням, у якій детально розписали:
▪️ Кому надається ОГД?
▪️ Які розміри ОГД?
▪️ Куди звернутись за призначенням ОГД та як подати заяву і документи?
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше