Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вражаючі фінали "Суперліги Харків": молодша група «Колос» виборола Бронзу

Новина
03.07.2024

У вівторок, 2 липня 2024 року, відбулися фінальні матчі наймасштабнішого відкритого дитячого турніру з футболу «Суперліга Харків» сезону весна 2023-24.

Змагання проводилися з 6 квітня за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, і стали справжнім святом футболу для юних спортсменів. У турнірі брали участь команди футбольних шкіл Харкова та області, які складалися зі спортсменів 2011-2017 років народження.

 Молодша група команди «Колос» (сел. Бабаї) блискуче завершила свої виступи, виборовши 3 місце за результатами гри з командою «Електрон» (м. Харків). Рахунок матчу був вражаючим – 10:0 на користь «Колоса», що продемонструвало високий рівень підготовки та майстерності наших футболістів.

Особливу відзнаку отримав воротар команди «Колос» Артур Корогодін, який був визнаний найкращим воротарем турніру. Вітаємо Артура з цим досягненням!

Також за результатами турніру було нагороджено найкращого тренера, захисника, бомбардира та гравця, що свідчить про високий рівень змагань і конкурентоспроможність усіх учасників.

Висловлюємо щиру вдячність тренерам Івану Михайличенку та Олексію Неклонському за їх активну участь у підготовці команди та підтримку юних спортсменів.

Дякуємо батькам за підтримку команди. Їхня віра у дітей та постійна присутність на матчах створюють незабутню атмосферу, яка мотивує юних футболістів на нові перемоги.

Молодша група команди «Колос» показала, що є справжніми майбутніми зірками Височанського футболу. Вітаємо з бронзовими медалями та бажаємо подальших успіхів у спортивній кар'єрі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше