Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Височанська громада вшанувала пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років

Подія
24.11.2023

Щорічно національний пам’ятний день в Україні припадає на четверту суботу листопада. Сьогодні, напередодні трагічної події, представники Височанської селищної ради, депутати та мешканці громади вшанували пам’ять українців, які стали жертвами геноциду, вчиненого проти українського народу.

Мітинг з покладанням квітів відбувся біля Пам’ятного знаку жертвам Голодомору. Ще й до сьогодні спогад про страшний голод в Україні – незагоєна рана, невичерпаний біль, непрощений злочин.

Цього року ми вдруге вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями росії проти українців.
І саме національна пам’ять робить нас згуртованішими й надає сил для подальшого спротиву.

Пам’ятаємо!

Єднаємося!

Переможемо! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше