Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Височанська громада долучається до проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Новина
10.10.2023


9 жовтня у Києві відповідний меморандум з USAID підписав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Підтримка USAID розширилася ще на 18 громад у Харківській та Миколаївській областях.
Участь у заході взяли віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, Посол США в Україні Бріджит Брінк та начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. Також були присутні селищні голови територіальних громад Харківської та Миколаївської областей. Височанську громаду представляв Олександр Мороз.

Як повідомив Олег Синєгубов, до проєкту будуть залучені 11 громад Харківської області. Ця програма розрахована до 2027 року.
Кожна громада-партнерка отримає комплексну підтримку для посилення інституційної спроможності місцевого самоврядування, вдосконалення управлінських практик, надання послуг та місцевого економічного розвитку. Підтримка USAID для цих прифронтових громад буде зосереджена на відбудові та відновленні.
Подробиці за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше