Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Весняний благоустрій нашої громади триває!

Новина
03.04.2024

 

Активно долучилися до весняної акції "За чисте довкілля" працівники закладів культури, освіти, приватні підприємці та небайдужі мешканці громади.

🔹Протягом цього тижня працівники дошкільних навчальних закладів активно займалися прибиранням закріплених вулиць у селищі Покотилівка, демонструючи власним прикладом важливість дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

🔹Сьогодні небайдужі мешканці селища Бабаї взяли участь у корисній спільній справі – впорядкуванні території біля джерела Сковороди. Це джерело, яке є не лише пам'ятником історії, а й важливим природним ресурсом для нашої громади, заслуговує на особливу увагу та дбайливе ставлення.

Якщо ви не маєте змоги особисто долучитися до проведення двомісячника чистоти та благоустрою, поважайте працю тих, хто постійно дбає про красу, наведення ладу та ошатність нашої квітучої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше