Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні створили новий рід військ «Сили безпілотних систем»

Новина
12.06.2024

Україна стала першою країною, що створила новітній рід військ – Сили безпілотних систем. Наші бійці переймають досвід сучасної війни, для того щоби знищувати противника на відстані. Безпілотники вже довели свою ефективність на полі бою. І такі технології лише розвиватимуться.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Символом нового роду військ стала ластівка, створена нейромережею, яка символізує перемогу.

“У Києві презентували новий рід військ ЗСУ — Сили безпілотних систем. Це робить Україну першою країною, яка створила такі сили. Перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк зазначив, що безпілотні системи допоможуть захистити життя військових та уражати противника на всю глибину від бойових порядків до Уралу”, — йдеться у повідомленні.

 

Командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський додав, що Україна впроваджує зміни на основі сучасного воєнного досвіду, готова диктувати правила цієї війни.
Сили безпілотних систем


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше