Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Ржавецькій сільській бібліотеці-філії пройшов черговий прийом населення представниками Міжнародної благодійної організації з надання медичної допомоги постраждалому населенню UK-Med

Новина
10.02.2024
9 лютого в Ржавецькій сільській бібліотеці-філії  пройшов черговий прийом населення представниками Міжнародної благодійної організації з надання медичної допомоги постраждалому населенню UK-Med.

У лютому 2023 ріку відбувся перший такий прийом за ініціативи депутата Харківської обласної ради Наталії Плотнік та за підтримки Височанського селищного голови Олександра Мороза.

Вже рік, два рази на місяць, місцеві мешканці та ВПО мають змогу проконсультуватись з лікарем- терапевтом, отримати безкоштовні ліки за призначенням, поспілкуватись з психологом та отримати консультацію соціального працівника.

У п'ятницю кожен відвідувач мав можливість дати відеоінтерв'ю представнику організації та висловити свої побажання та слова подяки.
Цього разу від Височанської селищної ради до інтерв'ю долучився перший заступник голови Іван Михайличенко.

Наближаємо Перемогу разом!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше