Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Центр протидії дезінформації інформує

Інформація
07.06.2024
 
ДАЙДЖЕСТ АНТИУКРАЇНСЬКИХ НАРАТИВІВ У РОСІЙСЬКИХ МЕДІА
❌ Маніпуляція
Речник в. путіна д. пєсков заявив: «Постачання Заходом зброї для ударів по рф не залишиться без наслідків».
✅ Такі повідомлення мають на меті залякати міжнародне суспільство для зниження підтримки України. Крім того, подібна риторика маніпулює емоціями та свідомістю людей, використовуючи невизначеність та односторонню інтерпретацію для досягнення певних політичних чи пропагандистських цілей.


❌ Дезінформація
Ворожий TG-канал «Женщина с косой» написав: «У кулуарах пішли чутки, що у найближчі два тижні буде ескалація в українській кризі. Будьте обережні. Можливі трагедії, щоб підігріти інтерес до українського питання перед конференцією у Швейцарії».
✅ російська пропаганда вже давно використовує різноманітні тактики, щоб дискредитувати Україну та викликати паніку з-поміж населення. Однією з тактик є звинувачення України в провокаціях перед імовірними терористичними актами, які можуть бути організовані російськими злочинцями на території нашої держави.
|
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше