Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне сьогодення громади: Наші - найкращі!

Новина
12.02.2024

8-9 лютого на базі ДЮСШ ВОСТОК відбувся Чемпіонат Харківської області з боксу памʼяті Заслуженого тренера України Валентина Михайловича Мокрова.
ВВ турнірі брали участь більш ніж 90 спортсменів: юнаки та дівчата 2010-2011 р., а також юніори та юніорки 2008-2009 р., які показали волю до перемоги та відмінні бійцівські якості.
Вихованець КЗ "Височанська ДЮСШ" Тимур Радишевський виборов ІІ призове місце у своїй вазі. Вітаємо юного боксера з вдалим виступом та бажаємо подальших перемог.
Тренера вихованця ДЮСШ Ігоря Терещенка також було відзначено у цьому турнірі - запрошено як одного з суддів турніру.
Вітаємо!!!

У суботу, 10 лютого, вихованці відділення «Футбол» Височанської ДЮСШ продовжили свій вражаючий виступ у турнірі "Суперліга Харків" сезону зима 2023-24 років, де знову продемонстрували високий рівень гри та справжню командну згуртованість.
Молодша група «Колос» (сел. Бабаї) здобула переконливу перемогу з рахунком 6:0 над командою ФК «Арсенал». Гравець Клим Кисельов виконав хет-трик, забивши 3 вражаючі голи. Четвертий гол на рахунку Івана Панчука та два автоголи суперника поставили переможну крапку у матчі. Важливо відзначити, що минулого тижня Іван Панчук потрапив у десятку кращих бомбардирів турніру. Вітаємо!

Старша група ФК "Колос" 2011 зіткнулася з ФК "Арсенал" 2010-2 . Гра була дуже напруженою, але наші футболісти виявилися сильнішими, завершивши поєдинок із рахунком 1:0 завдяки голу Володимира Новікова.
Вітаємо юних футболістів та тренерів Івана Михайличенка та Олексія Неклонського з вражаючими результатами та бажаємо подальших успіхів у турнірі!

10 лютого в місті Полтава відбувся турнір з Шотокан карате серед дітей, юнаків та юніорів "Open Shotokan Karate Cup 2024".
У ньому взяли участь 14 команд із 6 областей, представляючи понад 240 учасників різних вікових категорій. Вражає, що команда СК "Хатторі" показала значний кількісний та якісний результат: 34 медалі!!!
🏆Учасники команди вибороли 6 золотих, 10 срібних та 18 бронзових медалей, що свідчить про високий рівень підготовки та талант вихованців.

Золоті медалі здобули:

🏆Тарахтєєв Нікіта
Куміте: 1 місце у ваговій категорії,
Куміте: 1 місце у категорії абсолют.

🏆Сидоренко Назар
Куміте: 1 місце у ваговій категорії,
Куміте: 1 місце у категорії абсолют.

🏆Майборода Ангеліна
Куміте: 1 місце у ваговій категорії.

🏆Стицюк Софія:
Куміте: 1 місце у ваговій категорії.

Це надзвичайно високий рівень досягнень, вітаємо юних спортсменів та тренера Романа Щербину з цим вражаючим виступом та бажаємо ще більше перемог у майбутньому!



2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше