Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне сьогодення громади

Новина
17.04.2024

Вихованці Височанської ДЮСШ продовжують свій виступ на футбольному турнірі «Суперліга Харків»

⚽️У суботу, 13 квітня, молодша група «Колос» (сел.Бабаї) впевнено перемогла команду «Електрон» з міста Харкова з рахунком 8:1. Це вражаючий результат, який підтверджує високий рівень підготовки та талант молодих футболістів.

⚽️У неділю, 14 квітня, відбулися чергові матчі турніру. Молодша група «Колос» знову вийшла на поле, але на цей раз поступилася команді «Металіст 1925» з міста Харкова з рахунком 0:7. Старша група також зазнала поразки, програвши команді «Арсенал» з міста Харкова з рахунком 2:4. Незважаючи на ці результати, вихованці ДЮСШ продовжують боротьбу та показують великий потенціал.

Дякуємо тренерам Івану Михайличенку та Олексію Неклонському за їхню велику роботу та підготовку вихованців до участі у такому престижному турнірі обласного значення. Бажаємо команді подальших вдалих виступів і нових перемог!

У суботу, 14 квітня, вихованці КЗ Височанська ДЮСШ відділення «Спортивне орієнтування» брали участь у турнірі з легкоатлетичного кросу "3-d Zhykhor Sand Run" у селищі Жихорь. Цей захід об'єднав дітей з бігових клубів Харкова та області та став важливою подією для молодих спортсменів.
Незважаючи на велику конкуренцію, вихованці Височанської ДЮСШ продемонстрували високий рівень підготовки та міцний характер.

🏆На дистанції 1 км серед дівчат успішно виступила Забеліна Арина, зайнявши 5 місце.

🏆На дистанції 2 км дівчата також показали гарні результати: Юзкова Кіра посіла 12 місце, Абраменко Надія - 15 місце, а Абраменко Віра - 16 місце.

🏆Серед юнаків на дистанції 2 км відзначилися: Балановський Олексій, зайнявши 3 місце, Носуля Егор - 6 місце, Ващик Валерій - 8 місце, та Ільченко Арсеній - 10 місце.

Переможці та призери були відзначені медалями, грамотами та подарунками.

Вітаємо усіх учасників та дякуємо тренеру Вадиму Дяченку за його велику роботу та підготовку молодих спортсменів до таких важливих змагань!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше