Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне сьогодення громади

Новина
10.04.2024

У суботу, 6 квітня, відбулися чергові матчі футбольного турніру "Суперліга Харків" сезону 2023-24 року, в яких виступили вихованці КЗ "Височанська ДЮСШ".

⚽️ Старша група футбольних талантів зійшлася у поєдинку проти команди "Майстер м'яча", де наші футболісти продемонстрували високий рівень гри, хоча матч завершився з рахунком 0:1 на користь суперників. Якісна робота з м’ячем на швидкості, постійне налаштування на футбольну боротьбу на кожному клаптику поля та висока виконавча майстерність юних гравців, дуже сподобалась всім глядачам.

⚽️ Молодша група "Колос" з селища Бабаї вирушила на поєдинок проти команди з міста Мерефа. Хоча результат матчу склав 1:3 на користь супротивника, вихованці "Колоса" продемонстрували відмінну та вольову гру, не здаючись до останнього свистка.

⚽️ Варто відзначити високий професіоналізм тренерів Івана Михайличенка та Олексія Неклонського, які готують своїх підопічних до важливих змагань. Їхні зусилля та вміння підтримують молодих футболістів на шляху до успіху.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше