Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Соціальна допомога для ВПО та УБД від компанії-перевізника Грузар

Інформація
04.07.2024

Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

У 2024-25 роках компанія Грузар планує надати допомогу близько 3000 сімей. Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету на сайті та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД:

"Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. Вся програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Ми не беремо ніяких коштів з ветеранів та переселенців.

Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету по посиланню:

https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям.

Цей проект дасть змогу людям, які були змушені залишити домівку внаслідок російської агресії, безкоштовно скористатись послугою вантажного таксі й перевезти цінні речі, або переїхати в безпечне місце.

Компанія Грузар працює в Україні з 2012 року. Ми допомагаємо з 2024 року громадянам, які постраждали від російського вторгнення в Україну. Активно співпрацюємо з громадськими організаціями та ЗСУ. Інформацію про безкоштовну допомогу вже поширили більше 400 територіальних громад та громадських організацій. Приклади:

Словянська міська військова адміністрація

Тернопільська міська рада

Вільне Радіо

 

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки:

+380 93 990 18 91

Пн-Пт (10.00-18.00).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше