Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні важлива дата – 210 років від народження великого сина України Тараса Григоровича Шевченка.

Подія
09.03.2024

День народження і день смерті поета стоять поряд – 9 і 10 березня. Між цими двома березневими днями – 47 років життя, яке стало славою і гордістю української нації.
Живе Кобзареве слово завжди допомагало нашому народові у його боротьбі за волю та незалежність рідної Землі! «Борітеся - поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!», - головний заповіт Тараса Григоровича для сучасної України.
Кобзар навіки залишиться найголовнішою особистістю у становленні нашої держави. Його слово надає сили й надихає українців на боротьбу за правду, свободу та майбутнє нашої країни.
Сьогодні ми згадуємо Тараса Шевченка з повагою та вдячністю, і бажаємо його творчій спадщині назавжди жити в наших серцях.
Слава Шевченкові! Слава Героям! Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше