Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади: Відкрита першість Височанської ДЮСШ з футзалу

Новина
22.02.2024

21 лютого у спортивній залі Палацу культури та мистецтв у селищі Бабаї відбулася неймовірна футзальна подія - відкрита першість Височанської ДЮСШ. У рамках підготовки 5 команд до участі в обласних турнірах змагання стали прекрасною можливістю для вихованців 2014-15 років народження продемонструвати свої футбольні навички.
Всі ігри пройшли у напруженій та конкурентній боротьбі, з динамічним та видовищним футболом. Команди продемонстрували не тільки спритність, але й велику кількість забитих м'ячів.

Результати турніру:
⚽️5 місце: команда "Спартак" Високий
⚽️4 місце: команда "Колос" Бабаї - 1
🏆3 місце: команда "Колос" Бабаї - 2
🏆2 місце (срібло): команда "Авангард" Мерефа - 1
🏆1 місце (золото): команда "Авангард" Мерефа - 2

Результати турніру та виступи гравців були відзначені різноманітними нагородами: кубками, медалями, грамотами. Кращі гравці в кожній команді отримали статуетки та грамоти.

Кожна команда, яка брала участь у першості, виявила високий рівень майстерності та підготовки.

Організатори висловлюють подяку тренерам Івану Михайличенку, Олексію Неклонському та Віталію Лазаренку за вагому допомогу у підготовці та проведенні турніру.
Бажаємо командам нових перемог та тренерам подальших успіхів у формуванні молодих футбольних талантів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше