Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади: Четвертий турнір "Кубок з шахів"

Новина
17.06.2024

16 червня у Палаці культури та мистецтв у селищі Бабаї відбувся четвертий шаховий турнір "Кубок з шахів". Організаторами заходу стали Височанська дитячо-юнацька спортивна школа (ДЮСШ) та Молодіжний Центр High Hub.

Цього разу у турнірі взяли участь 11 шахістів та шахісток з Бабаїв та Покотилівки, які були поділені на три категорії: старша група (хлопці), молодша група (хлопці) та дівчата.

Уже традиційно турніри такого формату викликають справжній сплеск емоцій, але минають у приємній та дружній атмосфері. Проявляючи свої найкращі здібності, найбільш рейтингові гравці турніру поступово просувалися до вершини турнірної таблиці, водночас Її Величність Гра подекуди дарувала неочікувані результати.

Результати запеклих, але чесних змагань:
🏆Старша група, хлопці:
♟І місце: Артем Дзюба, 29 років, сел. Бабаї
♟ІІ місце: Євгеній Очкасов, 18 років, сел. Покотилівка
♟ІІІ місце: Павло Будзин, 13 років, сел.Покотилівка

🏆Молодша група, хлопці:
♟І місце: Ілля Кирич, 11 років, сел. Покотилівка
♟ІІ місце: Влад Лагутін, 13 років, сел. Покотилівка
♟ІІІ місце: Ярослав Міщенко, 10 років сел. Покотилівка

🏆Дівчата:
♟І місце: Вероніка Короткова, 8 років, сел. Покотилівка
♟ІІ місце: Аліна Бабаєва, 21 рік, сел. Покотилівка
♟ІІІ місце: Вікторія Баклушина, 11 років, сел. Бабаї

Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Височанської ДЮСШ. Всі учасники отримали пам'ятні подарунки від Голови ГО "Асоціація Молодіжних Лідерів" М.Благовестова.

Турнір "Кубок з шахів" у Височанській громаді став не лише змаганням, але й святом інтелекту та дружби. Завдяки зусиллям організаторів, учасників та спонсорів, захід пройшов успішно, а його учасники отримали не тільки нагороди, але й незабутні враження.
Щиро вітаємо переможців та учасників турніру і бажаємо нових тріумфів!

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити та брати участь у спортивних змаганнях

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше