Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади

Новина
18.03.2024

Участь у спортивних змаганнях – це не лише можливість показати свої спортивні навички, але й випробувати свою силу та вміння у реальних умовах .

⚽️ ⚽️У суботу, 16 березня, вихованці КЗ "Височанська ДЮСШ" продовжили свій виступ у футбольному турнірі "Суперліга Харків" сезону зима 2023-24 року.

⚽️Старша група футбольних талантів зійшлася у двобої з командою "Мастер м'яча" та здобула перемогу з вражаючим рахунком 5:1.Матч пройшов у напруженій та видовищній боротьбі, але вихованці нашої ДЮСШ продемонстрували більш високий рівень гри та вибороли заслужену перемогу.

⚽️Молодша група "Колос" (сел.Бабаї) зіткнулася з командою "Металіст 1925" з міста Харків. Хоча матч завершився поразкою з рахунком 1:2, вихованці "Колоса" показали відмінну та вольову гру.

⚽️Відзначимо високий професіоналізм тренерів Івана Михайличенка та Олексія Неклонського, які готують своїх підопічних до таких важливих змагань. Їхні зусилля та вміння підтримують молодих футболістів на шляху до успіху.

Бажаємо футболістам подальших вдалих виступів, наполегливості та віри у свої сили. Нехай кожен матч стає новим кроком на шляху до досягнення спортивних висот!

🏐🏐У суботу, 16 березня, вихованки КЗ "Височанська ДЮСШ" взяли участь у товариській зустрічі з волейболу серед дівчат, яка відбулася у місті Валки. Змагання пройшли у спортивній залі Валківського ліцею ім. Масельського і стали справжнім випробуванням для команд.

🏐Усі партії були напруженими і захоплюючими. Команди виявили максимум впевненості та намагалися здобути перемогу в кожному розіграші. У цій непоступливій боротьбі вихованки КЗ "Височанська ДЮСШ" виявилися сильнішими та заслужено святкували перемогу з рахунком 2:1.

🏐Учасниці та тренери зустрічі отримали величезну порцію позитивних емоцій і безцінний досвід, який обов'язково стане в нагоді у майбутніх змаганнях.
Вітаємо тренера Віталія Міцая та його вихованок з заслуженою перемогою та вражаючим виступом. Бажаємо команді подальших успіхів та безмежного ентузіазму! Так тримати!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше