Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення спортивної громади

Новина
04.01.2024


Останній тиждень минулого року виявився багатим на спортивні заходи

🏐27 грудня: У спортивній залі Палацу культури м. Богодухова розгорнувся Передноворічний турнір з волейболу серед ДЮСШ. Наші вихованці разом із п'ятьма іншими командами взяли участь у напруженій боротьбі, виявилися найсильнішими та здобули перше місце. Усі призери були гідно відзначені грамотами, кубками та медалями. Найкращі гравці отримали заслужені статуетки. Вітаємо тренера Віталія Міцая та його вихованців з цим вражаючим виступом та бажаємо подальших перемог!

👯‍♀️28 грудня: В актовій залі Палацу культури та мистецтв у селищі Бабаї відбувся підсумковий концерт відділення "Спортивна аеробіка" КЗ «Височанська ДЮСШ» . Запрошені батьки вихованців мали змогу побачити виступ шістдесяти молодих талантів, які продемонстрували свою майстерність у виконанні різноманітних номерів. Всі вони були відзначені заслуженими нагородами та солодкими подарунками. Дякуємо тренеру Анастасії Кулигіній за чудовий концерт, який залишив приємні спогади у всіх учасників.

⚽️29 грудня: На штучному футбольному майданчику у м. Мерефа відбулася товариська футбольна зустріч між командами Мерефянської ДЮСШ та Височанської ДЮСШ "Спартак Високий". Гра була запеклою, але трохи сильнішими виявилися гравці з Мерефи. Матч завершився з рахунком 10:4. За нашу команду по два голи забили Ольховський В. та Передній М. Дякуємо тренеру Віталію Лазаренку за виїзний товариський матч та бажаємо подальших успіхів.

Нехай цей рік стане для нас всіх юних спортсменів таким же успішним!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше