Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення освітньої громади

Новина
01.03.2024

27 лютого до КЗ "ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"ПРОМІНЬ" з робочим візитом завітали представники команди ЮНОПС із метою оцінки проведення ремонтних робіт у межах проєкту "Відновлення шкіл в Україні".

Пол Крукшенк разом з командою інженерів висловив високу оцінку роботі ремонтників, наголошуючи на тому, що весь процес реконструкції в ліцеї знаходиться під постійним контролем керівництва громади.

Зокрема, на сьогодні в межах проєкту були встановлені нові вікна, здійснюються роботи з облаштування відкосів, частково замінено зовнішні двері, а також відновлюються пошкоджені стіни. Роботи тривають.

Нагадаємо, що проєкт «Відновлення шкіл в Україні фінансується Європейською комісією, Генеральним директоратом з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги в Європі (DG ECHO) та реалізується під контролем ЮНОПС.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше