Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Відкриття поліцейської станції

Новина
07.02.2024

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» сьогодні, 7 лютого 2024 року, у селищі Бабаї відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у населених пунктах громади.
Почесними гостями заходу стали представники Височанської селищної ради та Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Для керівництва громади безпека громадян - в пріоритеті. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Височанської громади.

Поліцейська станція розташована за адресою: сел. Бабаї, площа Михайлівська 2, ☎️ 0990732499

Відтепер тут працюватимуть поліцейські офіцери громади:

Роман Андрійович Пащенко, капітан поліції, територія обслуговування: селище Високий, селище Нова Березівка, село Ржавець,
☎️+380959397961

Максим Едуардович Дорошенко, старший лейтенант поліції, територія обслуговування: селище Покотилівка,
☎️+380993311523

Михайло Михайлович Строк, старший дільничний, майор поліції, територія обслуговування: селище Бабаї, селище Затишне,
☎️+380669943888

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше