Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: у селищі Високий обговорили питання організації дозвілля дітей

Новина
14.06.2024

Сьогодні, напередодні Дня батька, який традиційно відзначають в Україні у третю неділю червня, у селищі Високий відбувся круглий стіл, присвячений питанню організації дозвілля дітей. Захід став важливим майданчиком для обговорення потреб та можливостей дітей нашої громади.

У круглому столі взяли участь:
🔹перший заступник Височанського селищного голови Іван Михайличенко,
🔹начальник Служби у справах дітей Височанської селищної ради Тетяна Руденко,
🔹представники БФ «Голоси дітей»,
🔹небайдужі представники багатодітних родин громади.

Під час зустрічі було обговорено актуальні питання щодо організації дозвілля дітей, особливо в контексті багатодітних родин.

Представники БФ «Голоси дітей» поділилися своїм досвідом реалізації програм, спрямованих на психологічну підтримку та розвиток дітей. Вони запропонували організувати серію майстер-класів та тренінгів для дітей та батьків, які допоможуть краще зрозуміти потреби один одного та сприяти гармонійному розвитку родинних стосунків.

Іван Михайличенко підкреслив важливість створення сприятливих умов для всебічного розвитку дітей, а також зазначив, що місцева влада готова підтримувати ініціативи громадських організацій та сімей.

Ми маємо працювати разом, щоб забезпечити нашим дітям щасливе та здорове дитинство. Ваша активність та небайдужість є запорукою успіху,
- підсумував він.

Разом ми - Україна! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше