Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: Тривають ремонтні роботи у закладах освіти

Новина
26.06.2024

🔹 В рамках підготовки до опалювального сезону в нашій громаді активно тривають роботи з переведення закладів освіти на альтернативне дров'яне опалювання. Це важливий крок, що дозволить забезпечити стабільне тепло навіть у складних воєнних умовах у Пунктах Незламності та Пунктах обігріву, які розташовані у школах та садочках.
Крім того, ведеться активний підвіз дров, щоб забезпечити безперебійну роботу цих котелень протягом усього опалювального сезону.

🔹У Покотилівському закладі дошкільної освіти та Покотилівському ліцеї "Промінь" продовжуються роботи з заміни старих систем опалення на нові, більш ефективні та безпечні.

🔹У Височанському закладі дошкільної освіти завершено важливий етап ремонтних робіт — зроблена бетонована смуга попід стінами будівлі. Це рішення убезпечує будівлю від попадання води до фундаменту, що стікає з покрівлі. Такий захід допоможе зберегти цілісність будівлі та забезпечить її довговічність.

Закликаємо всіх мешканців громади підтримувати ініціативи, що спрямовані на благоустрій та розвиток наших навчальних закладів. Діти - наше майбутнє!
Разом до Перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше