Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодення громади: День захисту дітей

Новина
01.06.2024

Недаремно Міжнародний день захисту дітей відзначають саме в перший день літа – 1 червня, адже діти уособлюють сонце, тепло, ласку і любов.
З нагоди свята протягом двох днів для наймолодших та юних мешканців нашої громади у селищах Високий, Бабаї та Покотилівка було організовано цікаву та насичену програму.

Чого тільки не було на святі: міні-концерти, спортивні естафети, шоу аніматорів, ігри, розваги, і навіть захоплююче бульбашкове шоу. Спостерігаючи за посмішками та гарним настроєм дітей, було очевидно, що свято вдалося. Веселощі, сміх і щастя панували на кожному заході, створюючи незабутні враження для дітей та їхніх батьків.

З привітаннями до присутніх на святах звернулися Височанський селищний голова Олександр Мороз та перший заступник голови Іван Михайличенко. Вони наголосили, що обов’язок дорослих - зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов.

Наймолодшим гостям свят найбільше припало до душі бульбашкове шоу, тож малеча довго не хотіла відпускати майстриню видовища.

А ще жодна дитина не пішла зі свята без подарунка.

Головне побажання для всіх учасників свята – зустрітися наступного року вже під мирним небом. З вірою у Перемогу!🇺🇦

Дякуємо всім організаторам та учасникам, які зробили цей день незабутнім для наших дітей!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше