Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Привітання
17.03.2024

З нагоди вашого професійного свята щиро вітаємо та висловлюємо вдячність за вашу важливу та неоціненну працю. Ви, як професіонали своєї справи, забезпечуєте комфорт та безпеку у наших домівках у найскладніші часи.

Ви - справжні люди, наша гордість. Кожного ранку схід сонця ви зустрічаєте на роботі та робите світ навколо себе і всіх нас кращим. Ваш професіоналізм, відданість та завзятість дарують нам впевненість у тому, що ми можемо розраховувати на якісний сервіс та дбайливе ставлення до наших потреб.

Бажаємо вам та вашим родинам мирного неба, здоров'я, затишку в ваших оселях, впевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя в квітучій Україні! Нехай ваша професійна діяльність завжди буде високо оціненою, а ваші зусилля приносять лише позитивні результати.

💙💛Дякуємо вам за вашу відданість та наполегливу працю на благо нашої громади! Зі святом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше