Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Височанської громади!

Привітання
24.08.2023

Вітаю вас з Днем Незалежності України!

Сьогодні ми відзначаємо важливий день в історії нашої країни. Він символізує силу, відвагу та вольовий дух українського народу, який завжди вірив у свою незалежність та готовий захищати її.

Це свято, яке гуртує та зміцнює всіх нас, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє.
Наша незалежність оплачена дорогою ціною: великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України. І сьогодні вона оплачується життями наших захисників і захисниць, які наближають перемогу над російським агресором. Вічна пам'ять та слава Героям, які заплатили життям за мирне небо та спокій рідної землі!

Загальне гасло цьогорічного святкування - «Незалежність доводимо щодня». Щодня ми доводимо свою незламність характеру, твердість духу та любов до рідної землі. І я дякую кожному жителю громади за його внесок у боротьбу за Незалежність країни.

Бажаю, щоб у нашому спільному домі, нашій Україні, нарешті оселився мир, панували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, віри, наснаги та енергії примножити могутність і забезпечити розвиток нашої державі!

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Височанський селищний голова Олександр Мороз.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше