Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шаховий турнір "Хід конем"

Новина
18.03.2024


♟17 березня у Покотилівському будинку культури відбувся навчальний шаховий турнір "Хід конем", який був організований Височанською ДЮСШ у співпраці з Молодіжним центром High Hub. Змагання зібрали 22 спортсмени з трьох вікових категорій.
♟На початку змагань учасників привітав перший заступник Височанського селищного голови Іван Михайличенко, який побажав їм цікавої боротьби та високих результатів.
♟Протягом трьох з половиною годин учасники змагалися за шаховими дошками, демонструючи свої навички та стратегічне мислення. Наприкінці заходу визначилися переможці у різних вікових групах:

🏆У категорії 6-9 років переможницею стала Діана Узлова.
🏆У категорії 10-14 років першість здобув Ілля Кирич.
🏆У категорії 15+ перемогу виборов Олександр Граур.

♟Молодіжний центр подарував учасникам футболки, оскільки шахи - це не лише інтелектуальний спорт, а й спосіб зберігати гарну фізичну форму.

Це змагання сприяє розвитку інтелектуальних навичок, підтримці активного способу життя та популяризації шахів серед молоді. Бажаємо переможцям подальших успіхів у їхній шаховій кар'єрі та чекаємо на нові захоплюючі турніри!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше